top of page
20373648.jpg

Отказ от отговорност

1

Участвам доброволно в тренировка, предлагана от Вертикал Арт.

Наясно съм, че Пол Денс, Екзотик Пол Денс, Летяща Йога, Въздушен Обръч, Воал, Пилон, Въздушна люлка и други класове, които предлага Вертикал арт, изискват натоварване, което включва риск от телесни наранявания и аз съм напълно наясно с опасностите свързани с това. Декларирам и гарантирам, че съм физически здрав и нямам медицинско състояние, което би попречило на пълното ми участие, и се съгласявам да поема пълна отговорност за всички рискове, наранявания или щети, известни или неизвестни, които могат да възникнат в резултат на участието ми в тренировка.

2

Длъжен съм да предупредя учителя, за заболявания, травми или наранявания, предварително, преди да започне тренировката. 

3

Съгласен съм със събирането и използването на личните ми снимки или видеозаписи. Потвърждавам, че те могат да бъдат използвани от Вертикал Арт в сайта или други социални медии като Twitter, Tik Tok, Instagram и Facebook, в бюлетини и публикации.

4

Съзнателно, доброволно и изрично се отказвам от всякакви претенции, които мога да имам срещу Вертикал Арт и персонала за наранявания или щети, които мога да претърпя в резултат на участието си в даден клас.

5

 Аз, моите наследници или законни представители освобождаваме от отговорност и се отказваме да съдим Вертикал Арт и инструкторите при нараняване или злополука, причинени от тяхната небрежност или други действия.

6

Наясно съм, че Вертикал Арт по никакъв начин не носи отговорност за загубата или повреждането на някоя от вещите ми, докато посещавам даден клас.

7

Съгласявам се да спазвам правилата и разпоредбите на Vertical Art и приемам, че тези правила и разпоредби могат да се променят от време на време. 

8

Всички трениращи на възраст под 18 години трябва да имат писмено съгласие от родител или настойник.

За да се регистрирате или закупите услуга от системата за онлайн резервации, трябва да сте навършили 18 години. Трябва да се уверите, че данните, предоставени от Вас при регистрацията са точни и пълни.

9

Наясно съм, че по време на тренировка трябва да съм напълно трезвен и не трябва да съм употребявал алкохол или наркотични вещества.

По преценка на учителя, мога да не бъда допуснат в класа.

10

Задължен съм, да сваля всички украшения, бижута, гривни, пръстени, обици и други накити преди тренировка. Наясно съм, че в деня на  тренировка не трябва да нанасям лосиони и кремове за ръце и тяло.

11

Наясно съм, че в тренировка с един участник в нея, инструктора има право да не проведе тренировката или да намали времетраенето ѝ с до 20минути.

Тренировка с продължителност 80мин. ще бъде намалена до 60мин., тренировка с продължителност 60мин. ще бъде намалена до 50мин.

12

При неволно или умишлено повреждане на уред или оборудване в залата, съм задължен да заплатя сумата по направената щета.

13

Информиран съм с табела, че обектът е под видео наблюдение и съм съгласен със целите за събиращата се информация в раздел " Политика за поверителност"

Прочетох, напълно разбирам съдържанието и доброволно се съгласявам с условията, посочени по-горе.

tranquilis-holly-anderson.jpg

Правила за резервация

1. Ние нямаме политика за възстановяване на суми!

2. Плащането се извършва само онлайн.

3. След като сте направили онлайн покупка за услуга, абонаментна карта, продукт, тренировка, работилница, ваучер или събитие, ние не можем да възстановим сумата Ви! Актът на покупка гарантира, че купувачът е на разположение за тренировката или събитието.

4. Не можем да приемем извинения от вида:

"Не можах да намеря местоположението" или някакви проблеми с пътуването.

Моля, проверете подраздел "Контакти", за да се запознаете с адреса, местоположенията на тренировките и начина за пътуване до тях.

5. При покупка на единична тренировка или услуга, ще имате опция за отказ от резервация, но сумата Ви няма да може да бъде възстановена. Това че "канселирате" сесията, означава само, че няма да присъствате в тренировката.

Само закупилите абонаментна карта могат да откажат резервация 2 часа преди тренировка, без това да повлияе на броят сесии на закупената карта.

- Пропуснатите тренировки без съответното (120 минутно) отписване ще бъдат таксувани като присъстващи.

6. Може да направите резервация НЕ по-късно от 60 минути преди тренировка.При резервация ще получите имейл с потвърждение, в противен случай резервация не е направена. В раздел "Резервации", в акаута Ви, може да проверите дали успешно сте резервирали клас.

7. Не предлагаме възможност за удължаване срока на абонаментните карти. Изключение прави, само ако се наложи да спрем нашата дейност поради независещи от нас обстоятелства. 

8. Запазваме си правото да правим промени в класовете, резервирани в нашето студио.  Ако трябва да настъпи промяна, ще предложим подходяща алтернатива (напр. преместване на трениращ в друга група). Ако обаче нито една от алтернативите не е удобна, можете да получите пълно възстановяване. 

9. При настъпила промяна, ще бъдете уведомени с имейл или чрез известие на мобилното Ви устройство.

На мобилното устройство ще бъдат известявани само тези, които са активирали опцията да бъдат известявани от мобилното приложение, изтеглено от Fit by Wix.  (код за достъп NGDSFQ). 

Join "VERTICAL ART" on Fit by Wix

10. Всеки има право да се запише в списък с чакащи. Само през приложението може да се запишете в чакащ списък. При освобождаване на място, системата известява чакащият. Ще получите известяване само, ако сте позволили да бъдете известявани на телефона чрез приложението. В интервал от 10 минути чакащият ще може да направи резервация за освободилото се място. При не направена резервация в този интервал, системата автоматично ще изпрати запитване до следващият на опашката, който отново ще има 10 минутен интервал да се запише за тренировка.

11. Всички гривни, обици, гердани и украшения се свалят преди всяка тренировка.

Не е препоръчително използването на кремове и лосиони за ръце и тяло преди тренировка.

12. Направените покупки от сайта (напр. спортни стоки, изделия и др.) се получават на място в студиото на "Vertical Art" . Адреса за получаване на стоката се намира в гр. София, ул. "Магнаурска школа" 11., ет.1, офис 103.

За получаване на стока от друг адрес, може да пишете на имейл verticalartdance@gmail.com или да се обадите на телефон 0886060577.

13. Резервация с карта Multisport"/ "Multisport Kids / "CoolFit" се извършва, като първо се избере абонаментна карта "Multisport"/ "Multisport Kids " в раздел "Абонаменти", която е на стойност 0,00лв. Тя служи само за записване в графика онлайн. На място в студиото се маркира поименната Ви карта. Човек от екипа маркира картата Ви в системата.

14. Ако трениращ направил резервация с карта Multisport/ Multisport Kids / "CoolFit",  закъснее с 15 минути, не успее да се яви или не се отпише на време от тренировка (120 мин преди тренировка)  е задължен да плати сумата за тренировката.Заплащането на задължението се извършва онлайн, като задълженият получава линк, на който ще има възможност да плати задължението си.

15. В групова тренировка с максимален брой участници в нея, трениращи с карти "Multisport" споделят уред с друг трениращ, със същата карта.

16. Студиото си запазва правото да не проведе клас или да настъпи промяна в продължителността на тренировката, когато само един трениращ е направил резервация в групова тренировка.

При настояване на трениращия, класът може да се проведе като индивидуален.

IMG_5661_edited.jpg

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ 

Това е политиката за поверителност на Вертрикал Арт EOOД и определя как събираме и обработваме Вашите лични данни. Тя обяснява как защитаваме вашите данни и как използваме информацията, която ни предоставяте, когато станете наш клиент и използвате този уебсайт.

У
ведомяваме Ви за факта, че се обработват данни чрез заснемане с технически средства за видеонаблюдение, с цел безопасност. Ние се ангажираме да защитаваме и зачитаме поверителността и сигурността на Вашата лична информация. Ние се стремим да запазим всички лични данни безопасни и сигурни и да ги използваме само за целите, за които са събрани, и да не правим нищо, което не бихте очаквали с вашите данни. 

Ако бъдете помолени да предоставите информация, когато използвате този уебсайт, тя ще се използва само по начините, описани в тази политика за поверителност.

Тази политика се актуализира от време на време, така че, моля, проверявайте я редовно. Тази последна версия е публикувана на 22 юли 2023 г.

За целите на съответното законодателство за защита на данните, ние сме администратор на личните данни, които ни предоставяте и като администратор използваме личните данни, в съответствие с настоящата политика за поверителност.

Нашият мениджър по защита на данните е Вера Хитова и ако имате някакви въпроси задавайте ги на имейл: verahitova@yahoo.com

Можем да използваме Вашите данни за самоличност, контакт, технически данни и профил, за да оформим представа за това, което смятаме, че може да искате или имате нужда, или какво може да представлява интерес за Вас. По този начин решаваме кои услуги и оферти може да са от значение за Вас (наричаме това маркетинг).

Ще получавате маркетингови съобщения от нас, ако сте поискали информация от нас или сте закупили услуги от нас и не сте се отказали от получаването на този маркетинг.

Този уебсайт съдържа връзки към уебсайтове на трети страни, плъгини и приложения. Кликването върху тези връзки или активирането на тези връзки може да позволи на трети страни да събират или споделят данни за вас.
   - Използваме система на трета страна, наречена Fit by Wix, която използваме като платформа за резервации и плащания.
   - Използваме системата на трета страна наречена Stripe, която използваме като платформа за плащания.

Ние не контролираме тези уебсайтове на трети страни и не носим отговорност за техните декларации за поверителност. Когато напускате нашия уебсайт, Ви препоръчваме да прочетете политиката за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате.

About Privacy | WIX

Privacy Policy (stripe.com)


Бисквитки:

Можете да настроите браузъра си да отказва всички или някои бисквитки на браузъра или да ви предупреждава, когато уебсайтовете задават или имат достъп до бисквитки. Ако деактивирате или откажете бисквитките, моля, имайте предвид, че някои части от този уебсайт може да станат недостъпни или да не функционират правилно.

bottom of page